Møt Ole Rasmus Solheim

Ole Rasmus er blant våre dyktige elektrikere fra Vikedal, og jobber i dag i vår serviceavdeling.

Etter to år på linjen el-energi på Ølen Videregående Skole, søkte Ole Rasmus læreplass hos Helgevold Elektro, hvor han har blitt værende siden den gang.

– Helgevold er for meg en trygg og god arbeidsplass med godt samhold, og mye sosiale aktiviteter. Det er topp faglig kompetanse, og alltid en kollega man kan spørre om man skulle stå fast ved et problem, forteller Solheim.

Arbeidsdagene består stort sett av service og nybygg for privatpersoner, men han er også innom service på landbruk og industri. Ole Rasmus har ofte med seg lærlinger, og trives godt med å lære de videre opp. Han har mange faste kunder, og holder seg for det meste i området rundt Sandeid og inn mot Imsland, men utfører også jobber fra Sauda og inn til Rauland.

– Jeg liker godt jobben min, og tror at arbeid innenfor elektro blir det bare mer av i fremtiden. Sikkerheten øker, det utvikles nye styringssystemer i boliger (smarthusløsninger), billading, dokumentasjon og lysutforming er alle aktuelle områder. Nye installasjoner blir større og større, så da er det betryggende å ha god erfaring i ryggen, og god hjelp fra kollegaer og andre fagfelt.

Vi er stolt over å ha Ole Rasmus og alle våre andre dyktige kollegaer med på laget. Lokale ansatte er viktig for å skape en arbeidsplass med #lokaltilknytning. Våre ansatte er det viktigste vi har, og ekstra gøy er det når både faste og nye kunder gir oss så gode tilbakemeldinger på våre folk. Vi setter samfunnsansvaret vårt høyt, og ønsker å være en god samarbeidspartner for det lokale miljøet.