Møt Torleiv Sydnes

Elektriker og varmepumpemontør på dagtid og fotballinteressert og musiker på kveldstid – møt vår kollega Torleiv Sydnes som har jobbet på kontoret i Skånevik siden 2012.

Torleiv er født og oppvokst på Halsnøy men har bodd i Skånevik siden 2012. Han har fagbrev som elektriker gruppe L og er i tillegg utdannet varmepumpemontør. I åtte år jobbet han som salgssjef i to forskjellige firma, før han tok med flyttelasset til Skånevik i 2012, og har siden den gang jobbet innen elektrobransjen.

– Jeg jobbet i Energikomfort AS og var medeier der frem til det ble en del av Helgevold Gruppen i fjor sommer. Jeg trives godt i Helgevold, og ingen dager er like. Det er utfordrende og jeg kommer borti mange ulike typer jobber.

Torleiv tilbringer dagene som regel ved å installere elektro i nye boliger og hytter, men monterer også varmepumper innimellom.

– Jeg utfører alt elektroarbeidet som må til når en bygger seg hus eller hytte. Akkurat nå jobber jeg på en hytte og installerer forskjellige smarthusløsninger. Det er spesielt kjekt med slike jobber som er litt utenom det vanlige – alt i fra smarthusløsninger, belysning, LED striper og lignende, synes jeg er spennende å jobbe med.

Torleiv og kona Marita har tre barn sammen. Han eldste sønnen er tidlig i 20-årene, i tillegg til en sønn og en datter som fortsatt går på grunnskolen. Torleiv har vært engasjert fotballtrener i mange år og har stor interesse innen fotballsporten. Hjemme hos familien Sydnes er det så klart Manchester United som gjelder. En flink musiker er han også, og spiller i to forskjellige band – som vokalist og gitarist. I tillegg spiller han også trubadur selv. Bandet «Kviin» fyller hele 20 år dette året, men det er først etter at Torleiv flyttet til Skånevik det har tatt litt mer av, og han har spilt på musikkfestival Skånevik Bluesfestival et par ganger. Det andre bandet er «Acustica», og der er også den eldste sønnen med og både spiller og synger.

Torleiv er et veldig kjekt tilskudd i Helgevold-familien, og vi er glade for å ha deg med på laget!