Stein Jomar startet som lærling i telekommunikasjonsfaget i 2014 og fikk fast jobb ha han bestod fagprøven. Arbeidsdagene består hovedsakelig av installasjon og utbygging av fibernett for Altibox, der han får jobbe mye selvstendig.

Som telekommunikasjonsmontør får Stein Jomar jobbe individuelt og planlegge dagene rundt jobbene han får tilsendt. Ved installasjon av fiber må han klatre i stolper og henge kabler i luften til huset til kunden. En gang i blant har han også noen dataprosjekter han jobber med, så han har en litt varierende hverdag.

– Det beste med jobben er kollegene jeg jobber med, og en ekstra bonus er at vi er mye ute og reiser i nærområdet på fiberjobber, så vi får sett mye av Haugalandet og naturen. Vi har også hatt noen reisejobber der vi har vært i Kvinnherad og Sauda, så det er kjekt og få utvide horisonten og bli kjent på flere plasser enn bare Haugesund og nærområdet.

Stein Jomar kjøpte seg leilighet i Haugesund i 2019, og bor sammen med samboeren Emilie og katten deres. Fritiden går gjerne i spill, 3D-modellering og 3D Printing, og om det er noe galt med en bil har Stein Jomar ingenting imot å finne fram skiftenøkkelen.

– Jeg er egentlig litt altmuligmann, dukker det opp et problem finner jeg som regel en løsning på det.