Møt Knut Arvid Frøland

Knut Arvid er født og oppvokst i Etne, men bor nå i Haugesund med samboeren Sandra og hunden deres Molly. De er nå i en spennende prosess ettersom de ønsker å bygge hus i Tysvær.

– Jeg tok elektrofag på videregående, og fullførte deretter påbygg. Etter videregående startet jeg som lærling i Helgevold, hvor jeg fullførte og tok fagbrev. I løpet av denne tiden har jeg opparbeidet meg erfaring fra ulike felt innen elektro.

Knut Arvid jobber stort sett innen industri og næringsbygg, som for eksempel Skakkesenteret i Etne og Suldal Transportbygg i Aksdal. De siste årene har gått til arbeid innen fiskeindustrien, noe han trives godt med.

– Jeg har tilbrakt mest tid på Trovåg, hvor jeg også er i dag. Ellers har jeg vært innom prosjektene på Grieg Seafood og Eidesvik sitt nye anlegg. På sistnevnte var jeg også BAS, noe jeg synes var veldig kjekt.

Knut Arvid forteller at han trives godt med elektrofaget, og setter pris på at det er varierende arbeidsoppgaver. Han jobber for det meste med forbedring og utvidelse av brann- og nødlysanlegg, men er også innom automasjon.

– Jeg lærer stadig nye ting, og synes Helgevold er en bedrift som er god på å utvikle ny erfaring og kompetanse. De ivaretar sine ansatte på en god måte, og vi har blant annet vært på flere turer sammen som skapet et godt samhold mellom ansatte. De er opptatt av kvalitet og har varierende prosjekter, som gir bred erfaring og mulighet for å lære nye ting. Noe av det mest spennende er når jeg får jobbe i prosjekter. Da får jeg delta i hele prosessen fra start til slutt.

Vi er veldig glade for å ha Knut Arvid med oss på laget, både som en dyktig fagmann og god kollega. Han forteller at han ser frem til fortsatt mange år i Helgevold, som en arbeidsplass han kan fortsette å utvikle seg i.

Fritiden ellers går mye til trening, venner og fotball. Han er veldig glad i musikk, og setter pris på å kunne slappe av med en god film eller serie.