Møt Kevin Haase

Kevin har blant annet vært innom det som tidligere var Skude Elektro AS, som i dag er blitt en del av Helgevold Gruppen. Han forteller at han derfor ble møtt av flere kjente ansikt fra Skudeneshavn når han i 2019 kom inn i Helgevold.

Som #serviceelektriker består arbeidsoppgavene stort sett av servicejobber i private hjem, i næringsbygg, og han er også innom industrien i Skudeneshavn, Åkra og Kopervik. Ellers hjelper han til hvor det er behov – og er innom både skip og diverse pågående prosjekter vi har.

– Ute hos kunden er det for meg viktig å forstå kunden sitt behov, og finne løsninger som tilfredsstiller kunden. Dette er det viktigste i min arbeidshverdag, forteller Kevin.

– Det som gjør min hverdag i Helgevold mer interessant enn tidligere arbeidsplasser er at jeg får muligheten til å jobbe selvstendig, og jeg lærer noe nytt hele tiden. Enten om det er ved feilsøking, løse problemstillinger, eller finne riktige produkter som passer kunden sitt behov. Om jeg ikke har løsningen selv, har jeg alltids en støttende kollega på kontoret som har full oversikt, og som gir meg svar på det jeg lurer på. 

Vi har flere helgevoldere som har stor interesse for bil og motorsport, og Kevin er intet unntak. En del av tiden hans går også til trening, lesing, turer, fisking og venner. Jegerprøven stod også på planen i år, men koronapandemien dukket opp og forskjøvet det på lik linje med mye annet.

Vi er veldig glade for å ha Kevin med oss på laget!