Nå får du 30 % avslag på all utebelysning fra våre leverandører

Er du klar for høstmørket? Nå kan du lyse opp både hage og inngangsparti med utebelysning til 30 % rabatt. Vi har en rekke fine lamper vi vil vise deg, kontakt oss i dag for gode råd og gratis befaring.

 

Våre leverandører har et stort og bredt utvalg på utebelysning i alle typer design og prisklasser, i god kvalitet. Fortell oss hva du liker og vi hjelper deg med å finne en utelampe som passer for deg. Vi har lang erfaring med belysning, og har gode priser hos våre leverandører. Dette kommer deg til gode som kunde. I tillegg får du garanti på både lampen og arbeidet når du kjøper gjennom oss som elektriker.

Vi hjelper også med en total belysningsplan både inne og ute. Vi har kunnskap og kompetanse for å gi en effektfull og stemningsskapende belysning i hagen din. Kontakt oss i dag for et godt tilbud, få hele 30 % på all utebelysning.

Akkurat nå gir vi 30 % rabatt på all utebelysning fra våre leverandører. Kampanjen er tidsbegrenset ut september 2019. Bestill i kampanjeperioden og sikre deg utebelysning til en rimeligere pris.

*Rabatten gjelder på utebelysning ut hele september 2019 til privatkunder. Rabatten omfatter kun lamper med tilhørende lyskilder, og omfatter ikke øvrig materiell og timer. Lyskilder som må kjøpes utenom følger ikke med i rabatten. 

Skriv inn telefonnummer, så ringer vi deg for en avtale

Du kan også sende oss en henvendelse her

send en hendvendelse
Publisert: 03. september 2019
Del saken på facebook