30 % avslag på all utebelysning fra våre leverandører

Er du klar for høstmørket? Hva med å lyse opp hagen med utebelysning til 30 % rabatt. Vi har en rekke fine lamper vi vil vise deg, kontakt oss i dag for gode råd og gratis befaring.

 

Våre kvalitetsleverandører har et stort og bredt utvalg på utebelysning i alle typer design og prisklasser. Fortell oss hva du liker og vi hjelper deg med å finne en utelampe som passer for deg. Vi har lang erfaring med belysning, og har gode priser hos våre leverandører. Dette kommer deg til gode som kunde. I tillegg får du garanti på både lampen og arbeidet når du kjøper gjennom oss som elektriker.

Vi rådgir også kunden med en total belysningsplan både ute og inne. Vi har kunnskap og kompetanse for å gi effektful og stemningsskapende belysning i hagen din. Kontakt oss i dag for et godt tilbud, og hele 30 % på all utebelysning.

Akkurat nå gir vi 30 % rabatt på all utebelysning fra våre leverandører. Kampanjen er tidsbegrenset ut oktober 2018. Bestill i kampanjeperioden og sikre deg utebelysning til en rimeligere pris.

*Rabatten gjelder på utebelysning i perioden 12.september og ut oktober 2018 til privatkunder. Rabatten omfatter kun lamper med tilhørende lyskilder, og omfatter ikke øvrig materiell og timer.

 

Skriv inn telefonnummer, så ringer vi deg for en avtale

Eller send oss en hendvendelse her

send en hendvendelse
Publisert: 11. september 2018
Del saken på facebook