Lærling i Helgevold Gruppen

Du er i starten av din arbeidskarrière og skal ta et viktig valg for fremtiden. Kanskje er det riktige valget nettopp å starte som lærling i Helgevold Gruppen? Vi ser etter lærlinger som kan ta faget sitt videre inn i fremtiden. Våre medarbeidere er opptatt av kvalitet, service og den gode kundeopplevelsen.

I Helgevold vil du bli en del av et selskap hvor kompetanse verdsettes, og det satses på personlig og faglig utvikling. Som et lokalt kompetansesenter ønsker vi fremtidsrettede lærlinger med på laget, som setter spørsmål til måten vi arbeider på, og har et sterkt engasjement for fagfeltet sitt. Her får du mulighet til å utvikle deg sammen med erfarne ansatte, du får god oppfølging i henhold til studieplan, og du vil få utfordringer og støtte gjennom opplæringen din.

SØK LÆRLINGPLASS

Bli kjent med oss gjennom våre lærlinger

Vi stilte noen av våre lærlinger følgende spørsmål slik at du får et innblikk i hvordan det er å være læring hos oss. Hvorfor søkte du læreplass hos oss, hvordan trives du, og hvordan ser dagene dine ut. Les mer ved å trykke deg inn på lærlingene under.

Bli kjent med Synniva N. Øglænd

Synniva er vårt blide fjes i resepsjonen ved vårt hovedkontor i Sandeid. Hun er lærling innen kontor- og administrasjonsfaget og jobber med varierte oppgaver i staben. Alt fra økonomi, HMS, til marked og HR-arbeid.

 

les mer

Bli kjent med Phillipp Stutz

Philipp er ansatt som lærling ved Helgevold Elektro sitt kontor i Sandeid. Her jobber han som elektrolærling.

 

 

les mer

Bli kjent med Jeanette Baustad

Jeanette er en av våre dyktige elektrolærlinger ved Tysvær-lokasjonen vår. Bosatt i Tysvær og trives med å sette ting i system.

 

 

les mer

Bli kjent med Håkon Grutle

Håkon jobber som elektrolærling hos oss ved Helegevold Elektro Haugesund. Han startet hos oss høsten 2017

 

 

les mer

Bli kjent med Mads Østreng Veland

Mads er elektrolærling hos oss ved vår lokasjon i Haugesund. Han startet hos oss høsten 2015 og trives godt i Helgevold Gruppen.

 

 

les mer

Årets lærebedrift 2017

Lærlingene har alltid vært en betydelig ressurs for Helgevold Gruppen. De utfordrer oss, skjerper oss både faglig og sosialt. Det går begge veier det der, driver oss videre. Lærlingene er fremtiden vår og vi er uhyre stolte av dem. På måten de opptrer, arbeidsmoralen, nysgjerrigheten og vitebegjæret.

les mer