Haugaland Hestesport Arena

Ønsket om et topp moderne og innholdsrikt hestesportsenter ble i desember 2019 endelig realisert når Haugaland Hestesport Arena kunne åpne anlegget i over lengre tid med planlegging for en ny hestesport arena.

Anlegget som begynte å planlegges i 2015, inneholder i dag to ridehaller, utendørs ridebaner, ovalbane og passbane for islandshest, feltrittbane, ridesti, distanserittløype, i tillegg til rundt 40 staller og forskjellige lokaler.

Helgevold har levert

Lydanlegget
Lydanlegget består av JBL sine «ALL Weather» høyttalere med glassfiber kabinett. Denne typen tåler et røffere miljø, og benyttes både inne og ute på anlegget. Til forsterkere brukte vi Crown med BluLink. Anlegget kommuniserer over BluLink og Dante, og for å styre det hele sammen bruker vi Soundweb London sine BSS prosessorer. Kunde kan selv gjøre sine valg på et BSS Contrio styrepanel og tilkoblinger på Atterotech dante veggpanel. Hovedmålet har hele tiden vært at det skal være enkelt for kunden å benytte seg av et system, og det vil det være hjelp av BSS.

Vi har også levert fremtidige flomlysanlegg, samt annet elektroarbeid for øvrige faggrupper. Helgevold startet sine arbeider august 2019 og hadde i snitt 3-4 personer på prosjektet den perioden vi var der. På slutten av prosjektet var vi nok oppe i 10 personer for å overholde alle tidsfrister når det begynte å bli travelt.

Prosjektet er iverksatt av diverse rideklubber på dugnad, og er i dag blitt et flott senter. På sikt er planen at anlegget skal bli enda større, og kunne tilby enda mer for sine medlemmer. Du kan lese mer om prosjektet her.

Det har vært spennende å være involvert i prosjektet, og vi takker så mye for oppdraget!