Energikomfort AS fusjoneres med Helgevold

Energikomfort AS i Skånevik fusjoneres med Helgevold, og blir dermed en del av Helgevold Gruppen.

Eierne i Energikomfort Frode Molnes, Torleiv Sydnes og Arve Vågen har vært åpne om at de ønsker en positiv utvikling, og Frode tok derfor kontakt med Johannes Helgevold. Begge parter er enig om at dette skal bli et gode både for de ansatte og for kundene i distriktet.

 

 

Energikomfort har drevet elektrovirksomhet i Skånevik siden 2010, og har i hovedsak arbeidet på privatmarkedet med el. installasjon og varmepumper.

Det dukker stadig opp flere reguleringer, og det vil derfor være vanskeligere for mindre bedrifter å følge opp nye krav. Det stilles større krav til spisskompetanse, og digitaliseringa i samfunnet er i full gang. Frode blir med videre èn dag i uken, da han nå går inn som lærer på Ølen Videregående Skole. Arve Vågen blir ny avdelingsleder for Etne og Skånevik. Driften vil fortsette som før i det samme lokalet i Skånevik sentrum.

Med Helgevold Elektro med på laget vil en få flere montørressurser i ryggen og mer spisskompetanse på de fleste felt. Helgevold får også med seg 6 dyktige ansatte med laget, deriblant Leif Ramstad som har lang fartstid innen landbruksinstallasjoner.

Helgevold Gruppen som har hovedkontor i Sandeid, er i dag lokalisert i totalt 7 kommuner på Haugalandet og Sunnhordland. En av kjerneverdiene til Helgevold er blant annet at vi skal ha lokal tilknytning, som vi nå får i Skånevik.

Et større arbeidsmiljø vil også være interessant for de ansatte, og både Johannes Helgevold og Arve Vågen gleder seg til samarbeidet videre.

– Vi mener dette er med å støtte et godt faglig miljø på indre Haugalandet, til det beste for både ansatte, samt eksisterende og nye kunder, forteller begge to.

Publisert: 11. juli 2019
Del saken på facebook