Møt Camilla Omvik

Camilla jobber som elektriker, og har vært i Helgevold Gruppen siden November 2018 da Skude Elektro ble kjøpt opp av Helgevold.

Skude Elektro ble en del av Helgevold på slutten av fjoråret, og har bidratt med blant annet kompetanse innen det maritime som inkluderer ombygginger og utvidelser av fiskebåter, ferjer, lastebåter og offshore fartøy. Sertifiseringen av DSB til å foreta periodisk kontroll av fiske og lastefartøy under 15 meter er også på plass.

Lærlingtiden til Camilla startet i Caverion (tidligere YIT), hvor hun også fullførte fagbrevet sitt. Når hun var ferdigutdannet elektriker i 2010 fortsatte hun de tre neste årene i PBS AS, før hun til slutt kom til Skude Elektro i Skudeneshavn i 2013. De første årene tok hun mest del i prosjekter, og begynte å jobbe med service fra høsten 2010. På denne tiden fikk hun også muligheten til å blant annet prøve seg på plattform noen rotasjoner. Camilla trives best på nybygg (enebolig), og det mest spennende oppdraget var en villa/enebolig på Torvastad på hele 800 kvm. Prosjektet var veldig gjennomført med både himling og KNX-styring, som gjerne er litt utenom det vanlige.

Det er også verdt å nevne at Camilla er eneste kvinne på vår lokasjon i Skudeneshavn. Så det kan sies at hun har morsrollen både på hjemmebane og på jobb.

En av Helgevold sine fire verdier er #kundeorientert. God kundeservice er noe vi setter høyt, og for Camilla er det også viktig at kunden sitter igjen med følelsen av at vi virkelig ønsker å gjennomføre en god jobb. Med sin interesse for interiør og design er det ekstra gøy å hjelpe kunden med smarte og gode løsninger. Fokuset er alltid på kvaliteten av arbeidet, og at kunden alltid får møte en positiv og smilende montør.

Hvorfor jobbe i Helgevold?

Jeg liker at Helgevold er et stort firma med mange hyggelige kolleger, og at de byr på forskjellige yrker og muligheter i en og samme bedrift. De har stort fokus på kvalitet og trivsel hos kundene, de ansatte trives godt og alt blir skikkelig gjennomført.

Trivsel og trygghet er viktig for meg som ansatt! Har man en bra dag på arbeidet, vil det gjenspeile seg hjemme også. Det er viktig når man tilbringer så mye av tiden sin på arbeidsplassen.