Brannalarm

Et velfungerende brannalarmanlegg er med på å redde liv. Jo tidligere et branntilløp avdekkes, desto større er muligheten for å redde liv.

Det finnes en rekke ulike løsninger og systemer for ulike miljøer og type bygg. Helgevold har et stort utvalg, og vil derfor hjelpe deg med å finne løsninger som dekker dine behov.

FG-sertifisert

Helgevold er en av de få installatørene som er FG-sertifiserte. Det betyr at vi er godkjente av forsikringsbransjen og kan garantere et langt sikrere anlegg.

Startpakketilbud

Brannalarm med overføring til FG godkjent alarmstasjon
Denne startpakken er ditt første skritt mot en komplett boligalarm og et smartere hjem. Med vår startpakke får du en sammensatt pakke som inneholder:

Homegate

Gir deg full kontroll over enhetene dine, og varsler deg dersom noe skulle skje. I tillegg kan du være tilkoblet alarmsentralen. HomeGate støtter kommunikasjonsprotokollene Zigbee, WLAN, Wireless M-Bus og Bluetooth Low Energy.

Røykdetektor

Få varsel på telefonen når den trigges. Den overvåkes av døgnbemannet alarmsentral som ringer oppgitte kontaktpersoner hvis den blir utløst. I tillegg har den innebygd temperaturmåler og varsler selv når batteriet må byttes ut.

Startpakke forutsetter følgende:

  • At du har Internett og WiFi på alarmadressen
  • Kjøp av Hjemmesentralen som en del av startpakken eller sikkerhetspakken
  • 3 måneder forskuddsbetaling for abonnementet
  • Er det ønskelig med vekterutrykning vil det tilkomme ekstra månedsutgifter, se under

Pris u/montering:          Kr. 3.499,- inkl. mva
Pris m/montering:         Kr. 4.899,- inkl. mva

Abonnementspriser per måned

Uten alarmstasjon (app med styring) Kr. 99,- pr. mnd inkl. mva
Brann/Innbrudd: Kr. 199,- pr. mnd inkl. mva
Utrykningstillegg: Kr. 50,- pr. mnd inkl. mva